Background Image

Actualitat

12.09.2022

L’Ajuntament de Vic dona ajuts per activitats esportives extraescolars, pel curs 2022-23

Article Image

L’Ajuntament de Vic activa uns ajuts econòmics per subvencionar les activitats esportives extraescolars amb l’objectiu de potenciar els hàbits saludables i, al mateix temps, pal·liar la situació de vulnerabilitat. Els ajuts econòmics per l’actual curs escolar es poden sol·licitar fins al 30 de setembre i ajudaran a cobrir les despeses d’aquelles activitats esportives d’infants i joves de 3 a 16 anys i que es fan fora d’horari lectiu.

La quantitat de la subvenció variarà en funció dels ingressos de cada unitat familiar segons els barems establerts a les bases reguladores. Els percentatges per determinar l’import de l’ajut, en funció dels ingressos de la unitat familiar, s’aplicaran a una quota bàsica que s’estableix com a màxim de 500 euros per infant i activitat per aquelles activitats esportives realitzades en entitats esportives de Vic, i de 200 euros per infant i activitat realitzades en centres educatius del municipi.

Cal remarcar que els ajuts no són compatibles amb altres ajuts, municipals o no, per la mateixa finalitat. En cas de sol·licitar ajuts per més d’un infant o jove caldrà fer una sol·licitud per persona. Per acollir-se a l’ajut cal complir els ítems que es poden consultar a la convocatòria.

On s’han de presentar les sol·licituds?

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica a través d’aquest enllaç fins al 30 de setembre. Per a qualsevol dubte sobre els ajuts o la tramitació telemàtica es pot contactar amb el departament de Benestar Social de Vic a benestar@vic.cat o trucar al telèfon 93 885 25 52.

Patrocinadors
Col·laboradors