Background Image

Actualitat

17.02.2022

Els/les futbolistes de la Fundació ja tenen a les seves mans el 'pack' de promoció d’Adrenalyn XL

Article Image

L’exitosa col·lecció Adrenalyn XL de Panini ja s’ha convertit en un clàssic dels àlbums de cromos que l’empresa italiana, amb seu a Torroella de Montgrí, ofereix als fans de la lliga de futbol a principis d’any. Els alumnes de l’escola de futbol base de la Fundació Unió Esportiva Vic han rebut un pack promocional amb 2 sobres i 12 cartes.

Cada jugador/a de la Fundació UE Vic també disposarà de la Guia Adrenalyn, una eina imprescindible per no perdre’s detall de totes les novetats i cartes exclusives d’aquesta temporada. Cal tenir en compte que aquesta col·lecció té 471 cards diferents, de les quals 360 són Bàsiques i la resta formen part de les sèries especials: Ídols, Guants d’Or, Turboman, Diamant, Intocables, Dobles figures, Bravo, Supercrack, Pilota d’Or, Pilota d’Or Excel·lent i una carta Invencible.

Els nens i les nenes que no hagin pogut recollir el seu exemplar per culpa dels nombrosos casos de Covid o dels confinaments escolars, disposaran igualment d’aquesta promoció, ja que els seus respectius entrenadors els guardaran el pack que els correspon fins que els esportistes es reincorporin a l’activitat habitual.

Aquesta promoció s’emmarca en l’acord de col·laboració que la Fundació iniciar fa tres temporades amb l’empresa especialitzada en el col·leccionisme esportiu, els còmics, les revistes i l’entreteniment digital, una de les editorials de referència en el sector a nivell internacional.

Podeu veure totes les novetats en el disseny de la col·lecció i les noves propostes de jocs online a través de la web paniniadrenalyn.com.

Patrocinadors
Col·laboradors