Background Image

Actualitat

25.09.2021

El Trofeu Centenari femení es queda a Vic

Article Image

Després que el passat cap de setmana el CF Igualada i l'Atlètic Lleida (3-1) s'enfrontessin en la final masculina del Trofeu Centenari de la Unió Esportiva Vic, aquest dissabte l'Estadi Municipal de Vic ha estat l'escenari de l'edició femenina que s'ha adjudicat el Femení 'B' de l'entitat. El conjunt ausetà s'ha imposat per 2-0 -amb gols d'Aina Alcubierre i Laura Maneja- al Femení 'A' en una final molt igualada i que ha servit per seguir treballant amb la confecció d'ambdós conjunts per a la temporada que s'iniciarà d'aquí a dues setmanes. Els tècnics han aprofitat l'ocasió per intercanviar jugadores i realitzar diverses combinacions durant el desenvolupament de la cita.

El CE Figaró i el San Juan At. Montcada han estat els dos equips convidats. La primera semifinal, que ha enfrontat les vallesanes contra el Femení 'A', ha finalitzat amb resultat favorable a les ausetanes per 2-0. Per la seva banda, les de Montcada queien derrotades per 8-1 contra el Femení 'B'. El Figaró ha finalitzat en tercera posició després de superar el Montcada per 2-0 en l'enfrontament per al 3r i 4t lloc.

L'entrega del trofeu i les medalles ha comptat amb la presència d'Albert Prado, president del Consell Esportiu d'Osona, i de Pere Alsina, directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol a la comarca.

Patrocinadors
Col·laboradors