Background Image

Actualitat

16.09.2021

45.602 i 66.367, els números de la Loteria de Nadal 2021

Article Image

El 22 de desembre de 2021 se celebrarà una nova edició del sorteig de la Loteria de Nadal. Enguany, la Fundació UE Vic i la Unió Esportiva Vic hi tornaran a participar i ho faran amb els números 45.602 i 66.367. Per aquest motiu, a partir del dilluns 27 de setembre, els tècnics faran arribar a les famílies el talonari de 30 números amb un valor total de 150 euros, 30 dels quals aniran destinats a l'àrea econòmica de la Fundació amb la finalitat de millorar-ne el servei.

Novament, des de l'entitat s'ofereix l'opció -per a aquelles famílies que ho sol·licitin i no vulguin fer-se càrrec de la venda del talonari- de fer directament una donació de 30 euros, import que significaria el guany del talonari en qüestió. Des de l'Àrea Social i Patrocini es considera que oferint aquesta segona opció permetrà a les famílies escollir la que els hi resulti més còmode i facilitar-ne així la participació.

Es recorda a les famílies que la Loteria de Nadal és per al club una de les principals fonts d'ingrés de cada temporada. Des de l'entitat es demana que, pel bon funcionament de la Fundació i facilitar-ne la gestió, el talonari en qüestió es retorni amb els números venuts. La data màxima fixada per retornar el talonari corresponent serà el divendres 10 de desembre de 2021. Des de la Fundació UE Vic i la Unió Esportiva Vic agraïm la vostra generosa col·laboració.

Per a tots aquells interessats/es, també es fa saber que es poden adquirir números en diferents establiments de la ciutat: Bar Zona Esportiva Municipal, Restaurant Can Rovira (tocant de la plaça de l'ambulatori), Restaurant Fet Nostre (zona universitària), Bar Catalunya (davant de l'entrada del Mercat Municipal), Bar de l'Estació (Estació RENFE) i Bar del Club Tennis Vic.

Patrocinadors
Col·laboradors