Background Image

Notícies

22.02.2021

Noves incorporacions al Patronat de la Fundació i la Junta de la UE Vic

Article Image

El Patronat de la Fundació Unió Esportiva Vic es reforça amb la incorporació de dos nous patrons, dues persones molt vinculades al futbol de la ciutat. En primer lloc, l'exjugador de la Unió Esportiva Vic, Santi Saborit, que reforçarà l'àrea del futbol femení; i en segon lloc, el Dr. Joan Tell, especialista en oftalmologia, que col·laborarà en l'organització dels actes de commemoració del Centenari.

Coincidint amb la remodelació del Patronat de la Fundació, la Junta Directiva de la Unió Esportiva Vic també ha incorporat tres perfils nous. D'una banda, l'històric col·laborador Anicet Coll, principal artífex de l'activitat comercial i publicitària del club. I, de l'altra, Quim Boixeda i Marià Sanuy, dues persones amb un gran compromís social que en anteriors etapes ja havien col·laborat amb l'entitat ausetana. Ambdós treballaran en aspectes logístics i d'organització interna relatius al primer equip del club.

La reunió del Patronat de la Fundació i de la Junta de la UE Vic que va tenir lloc el passat 28 de gener, va servir per formalitzar aquestes novetats en els òrgans de govern de les dues entitats esportives vigatanes.

Patrocinadors
Col·laboradors