Background Image

Notícies

14.02.2020

Repte a Santa Coloma

Article Image

Fins a un total de cinc equips es troben en plena lluita per a la plaça de promoció. Amb un primer lloc que ostenta un Girona 'B' que es podria proclamar campió abans de Setmana Santa, les aspiracions de la resta de conjunts per intentar assolir l'ascens a Tercera Divisió impliquen adjudicar-se el segon lloc de la taula, una plaça que ocupa en aquests moments la Fundació Esportiva Grama. Al feu de l'equip colomenc s'hi desplaçarà diumenge el Vic amb l'objectiu en ment de sumar un triomf que li permeti recuperar una segona posició que havia regit durant forces setmanes. 

El duel elèctric es presenta una setmana abans de l'aturada per Carnestoltes. L'equip d'Albert Cámara arriba a la complicada cita després d'haver-se retrobat amb el sabor del triomf. La victòria treballada de la passada jornada contra la Guineueta (1-0) al Municipal ha permès a l'equip ausetà trencar amb una dinàmica de cinc partits sense conèixer la victòria. Els vigatans són tercers amb 35 punts i es troben dins d'una lluita que presenta múltiples fronts. Els d'Osona hauran d'evitar, sobretot, ensopegar en forma de derrota per no entrar en un escenari a contra remolc, almenys a curt termini.

Els de Santa Coloma, per la seva banda, encadenen una bona dinàmica. Quatre triomfs consecutius, dos d'aquests contra equips que es troben dins la lluita, Palamós (1-2) i Mataró (0-1), han donat ales als de Can Peixauet i han reforçat la moral d'un equip que no va comptar amb un bon inici de lliga però que, de mica en mica, s'ha anat situant en el context que assenyalaven les travesses a principis de temporada. L'últim partit a casa dels colomencs, fa dues jornades, va acabar amb triomf local contra la Jonquera per 1-0.

En l'apartat de sancions, el Vic tindrà la baixa de Max Morell, sancionat per doble amonestació contra la Guineueta; i la Grama no podrà comptar amb Michael Owono, que haurà de complir cicle de grogues. En el partit de la primera volta, els colomencs es van imposar al Municipal de Vic per la mínima amb un resultat de 0-1.

Patrocinadors
Col·laboradors