Background Image

Notícies

27.10.2018

Caldrà picar pedra

Article Image

El Municipal d'Esports El Molí serà l'escenari que enfrontarà aquest diumenge, 28 d'octubre, a Can Vidalet i UE Vic en el duel corresponent a la novena jornada de lliga. Els vigatans visiten l'equip revelació de la temporada passada -que finalitzava en tercera posició- amb l'objectiu de sumar un triomf i picar a la porta de la zona alta de la taula.

Els d'Albert Cámara arriben al duel amb l'assignatura pendent de guanyar el primer partit lluny del Municipal. El Vic només ha aconseguit sumar en un dels quatre desplaçaments fins al moment. L'únic punt se'l va adjudicar a Banyoles (0-0), fa tot just dues jornades. L'escenari i el rival de diumenge seran un obstacle complicat a superar, sobretot si tenim en compte els precedents.

Si retrocedim pàgina i posem la lupa en la passada temporada, ambdós duels van acabar amb empat. El partit celebrat a Esplugues i que finalitzava amb el marcador a zero, es va mantenir molt igualat fins a l'últim quart d'hora quan el Vic va disposar d'un seguit d'ocasions per intentar decantar la balança a favor seu. Per contra, el partit celebrat a la capital d'Osona (1-1) va mostrar un guió final a la inversa, amb una segona part en què els visitants podrien haver-se endut més premi després d'igualar el gol inicial de l'exvigatà Sergi Suárez.

Si els ausetans aconseguien el triomf el passat cap de setmana contra l'Argentona (4-1), els del Baix Llobregat arriben a la cita després de només sumar un punt en les últimes dues jornades. La passada setmana arrancaven un empat a zero al camp del Sant Cugat. L'últim duel a casa va acabar amb un esplèndid resultat de 3-4 amb remuntada final del degà, el Palamós. Dues jornades consecutives sense guanyar que situen el Can Vidalet en sisena posició amb 14 punts al sarró. En novena, i amb tres punts menys, es troben els vigatans que tindran l'oportunitat de retallar diferències i igualar els d'Esplugues.

El partit se celebrarà diumenge a partir de les 12.10h i, com sempre, el podreu seguir mitjançant el nostre compte de Twitter.

Patrocinadors
Col·laboradors