Background Image

Notícies

20.05.2018

Obertes les inscripcions per al 3r Campus d’Estiu de Tecnificació

Article Image
La Fundació Unió Esportiva Vic ja ha obert el període d’inscripcions –que finalitzarà el 22 de juny- per apuntar-se a la 3a edició del Campus d’Estiu de Tecnificació que se celebrarà a l’Estadi Municipal de Vic entre el 25 de juny i el 20 de juliol. Hi podran participar nens i nenes d'entre 5 i 14 anys.

L’edició d’enguany servirà per posar en pràctica el sistema de treball que utilitzarà l’entitat durant la temporada 2018-19. Sota la direcció esportiva de Ramon Carrascal, els tècnics de la Fundació dissenyaran les sessions seguint un procés d’ensenyament i aprenentatge que tindrà com a objectius principals: l’entrenament lúdic, el desenvolupament educatiu i la formació competitiva.

Els jugadors i jugadores tindran l’opció d’apuntar-se per períodes setmanals, fins a un màxim de 5 setmanes que seran les que comprendran tot el període de duració del campus. El preu de les inscripcions és el següent: 1 setmana (75€), 2 setmanes (135€), 3 setmanes (165€), 4 setmanes (195€) i les 5 setmanes (215€). Aquests imports inclouen l’assegurança mèdica i l’entrada a la piscina. Les famílies que matriculin més d’un germà gaudiran d’un 10% de descompte a partir de la segona matrícula.

El Campus d’Estiu comptarà amb un calendari que es repetirà cada setmana però que presentarà diferents activitats i aspectes tècnics a treballar. També comptarà amb un servei d’acollida (8h a 9h) i dues sessions setmanals de piscina.

Per a més informació podeu adreçar-vos en horari d’oficines –de 5 a 8 de la tarda- o consultar els papers d’inscripció en què també es detallen els continguts que es treballaran cada setmana i el calendari d’aquesta 3a edició.
Patrocinadors
Col·laboradors