Background Image

Notícies

15.04.2018

Ple d'esculls i a contracorrent

Article Image
Un partit d'onatge inapreciable i de vents alisis i favorables al Vic es va transformar, a partir del minut 45, en un travessia plena de malsons en un mar embravit. La més que discutible actuació de la tripleta arbitral va marcar un duel del qual els vigatans en vam sortir molt malparats.

El matx va començar a tota vela per als de Rafa Rodríguez i Xevi Melero, que malgrat els tolls al terreny de joc de seguida van començar a treballar a coberta per arribar al més aviat millor a aigües tranquil·les. Fredi i Peque van tenir les primeres opcions, replicades de seguida per Bader a l'altra porteria, però Reig va tornar a demostrar que és un especialista en els xuts a boca de canó. En el minut 17', una falta escorada per banda dreta picada per Roca va ser acaronada per Peque al cor de la petita amb la punta de la bota. En directe, va semblar que ningú no havia tocat l'esfèrica, però el nostre 8 s'apuntava el gol. Amb avantatge en l'electrònic, el creuer vigatà semblava avançar amb garanties per La Selva, però el Farners també donava símptomes de voler evitar el naufragi.

Roca hauria pogut signar el segon després d'una gran jugada personal, però el xut va marxar per pèls, quan ja es cantava el gol. En l'afegit de la primera part, arriba la jugada clau del matx. L'àrbitre castiga amb falta una lluita de Robert amb Adri Salas. Pilota penjada a l'olla, embolic a la petita i Bader l'empeny al fons de la xarxa. Res a dir si no fos perquè l'assistent havia invalidat la jugada per fora de joc segons abans, amb el banderí ben visible. Per motius que se'ns escapen, l'assistent es desdiu de la indicació, en veure que l'àrbitre principal dona el gol per bo, però tampoc no enfila en direcció al mig del camp. Maregassa de protestes vigatanes que cauen per la borda, i el gol puja a l'electrònic.

L'empat in extremis del Farners ens va dur directament a aigües inhòspites i l'equip va sortir descentrat a la segona. Encara sorpresos, Muniesa aprofitava una passada de la mort per situar el 2-1. El segon gol local arribava també en un clar fora de joc. Al cap de ben poc, Robert va tenir l'empat amb un cop de cap que va marxar alt. En plena deriva vigatana, va arribar el tercer gol del Farners: altre cop Muniesa culminava una contra -aquesta sí, perfectament legal- dels selvatans. Amb el resultat ja molt en contra, Robert va veure la segona groga i el Vic es quedava amb deu. Malgrat totes les dificultats, un xut al travesser d'Isma i un altre de Giggi al pal haurien pogut suposar la igualada instantània. Amb el pas dels minuts, però, el vaixell vigatà va acabar sucumbint a les nombroses escomeses en forma de targetes i als nombrosos infortunis.

Amb polèmica i amb un regust de boca molt amarg, el Vic encaixava la primera desfeta de la segona volta. Tocarà refer l'embarcació a marxes forçades amb els homes disponibles a bord per afrontar una altra odissea complicada. Diumenge que ve (17h), el líder Fundació Grama visita el port del Municipal. #SomUEVic
Patrocinadors
Col·laboradors