Background Image

Notícies

03.02.2018

Sistemàticament perjudicats

Article Image
No ha estat el resultat desitjat, evidentment, però no es pot negar que l'equip ho intentat amb tot l'ímpetu i coratge des del xiulet inicial. Avui el Vic ha donat una lliçó de futbol fent gala de tot el repertori que té a les botes, però li ha mancat la punteria, la inspiració en els últims metres i el polsim de sort que també té el seu pes específic en això de l'esport.

La primera mitja hora ha estat un monòleg vigatà. Isma ha mostrat credencials ja al minut 3, i ell mateix al 6' ha tornat a plantar-se davant Òscar i gairebé encerta a driblar l'enguantat llagosterenc. Isma ha vist també, atònit, com li anul·laven un gol completament legal a passada magistral de Roca. Duíem el pes del partit i ens sentíem còmodes en zona de construcció, amb passades verticlas malintencionades i amb un Roca amb la batuta a la mà, protagonista i abanderat d'un joc vistós i alegre. El binomi Roca-Isma ens ha deixat més mostres de talent i d'ocasions, però és de justícia destacar l'entrega de tot l'equip que s'ha buidat durant tot el matx a la cerca de l'objectiu. El Llagostera esperava aculat i no ha despertat fins ben entrada la mitja hora, amb una defensa molt fornida. La primera part ha mort sense més novetats i amb la sensació que l'electrònic no plasmava la superioritat vigatana.

La represa ha seguit el mateix guió, i al 46' ja ens hauríem pogut avançar, però el filial llagosterenc ha refusat amb un bosc de cames. Fredi i 'Sua' també haurien pogut marcar, però no han afinat el punt de mira. Quan més escanyàvem el rival, una contra llançada llagosterenca ha permès Kamal plantar-se dins l'àrea de Reig. Héctor l'ha travat i l'àrbitre ha indicat el punt fatídic. El mateix Kamal ha estat l'encarregat de transformar el penal. Cop de teatre al guió establert fins aleshores, però només érem al minut 54 i quedava un món. L'equip ha encaixat el cop i ha perdut el nord durant cinc minuts, però s'ha sabut recomposar. Roca, tot cor i entrega, ha caçat una passa a l'espai de Robert i amb un obús dretà ha batut Òscar. Un gran gol que ens situava de nou de ple en el matx. Immediatament després, Roca en primera instància i després 'Sua' haurien pogut marcar el segon. Eloi, que acabava d'ingressar, ha fet lluir el porter del filial amb un xut impecable, quan ja es cantava la diana a la graderia. El Llagostera B també ha tingut la rèplica en diferents escaramusses en què la defensa vigatana ha mostrat la millor cara.

En els compassos finals, l'àrbitre s'ha volgut erigir com a protagonista amb una sèrie de decisions incomprensibles i nefastes en contra dels interessos vigatans. Cosits a targetes i damnificats a còpia de faltes inexistents en situacions de perill manifestes, el col·legiat ha malbarat qualsevol opció de remuntada. Al final, empat insuficient i la sensació de sortir perjudicats per sistema per actuacions arbitrals molt poc afinades. Els nostres misters, amb raó, se'n queixaven amargament en roda de premsa. No és normal que no ens hagin xiulat cap penal a favor en vint jornades i que sempre sortim escaldats en situacions crucials del matx, quan els gols signifiquen punts vitals i grimpades en l'engraellat. Ara, la competició s'atura per Carnestoltes. El proper compromís de l'equip serà el diumenge 18 a Banyoles (12h). Allà estarem, com sempre, per explicar-vos-ho tot de ben a prop. #SomUEVic
Patrocinadors
Col·laboradors