Background Image

Notícies

02.02.2018

Portes i Automatismes Coto, cinquè patrocinador de la Fundació UE Vic

Article Image
La Fundació Unió Esportiva Vic ha arribat a un acord amb l'empresa 'Portes i Automatismes Coto' perquè aquesta esdevingui nou patrocinador del club. L'acord s'ha fet visible aquesta tarda amb la presència dels membres del patronat de la Fundació UE Vic, Tomàs Domènech i Noè Herrera; el director esportiu, Ramon Carrascal; i l'empresari, Toni Coto, que s'han trobat a les oficines del Municipal de Vic.

L'empresa vigatana, fundada l'any 2000, és especialista en serralleria i automatismes, i en el treball de l'acer i el ferro. Destaca per la fabricació de portes automàtiques i els seus serveis i productes van dirigits tant en l'àmbit de la decoració com en el sector de la construcció per a comunitats, propietaris individuals i empreses. Actualment, la seva àrea de treball se centra especialment en la comarca d'Osona, el Vallès i el Ripollès.

Després de l'acord que es va fer oficial fa tres setmanes amb l'empresa 'Tondo Energia', 'Portes i Automatismes Coto' es converteix en el 5è patrocinador i se suma al llistat de patrocinadors que completen 'Deteinco Informàtica', 'MG Immobiliària' i 'Ortopèdia Espona'.
Patrocinadors
Col·laboradors