Background Image

Notícies

21.01.2018

Amb la mel als llavis

Article Image
Can Vidalet i Vic han protagonitzat un duel ajustat amb poques arribades a la porteria rival. Al final, repartiment de punts just, per bé que hem disposat de dues ocasions molt clares per assaltar El Molí.

El matx ha arrencat elèctric, amb tots dos equips amb ganes d'anar per feina. Malgrat les primeres espurnes, els primers rampells atacants han resultat ser un foc d'encenalls ja que bona part de la primera meitat s'ha disputat en zona de ningú. Peque ha inquietat Caleb amb una falta llunyana al 18', però les ocasions han escassejat a banda i banda, amb un CanVic també poc afinat en els metres finals. La primera part ha passat com una exhalació, sense res ressenyable.

La segona ha arrencat amb el vent a favor: l'equip ha pres el timó del matx i ha intimidat de seguida les immediacions de Caleb. Primer Isma, amb un xut desviat, i a continuació 'Mia', a punt de connectar de cap una falta picada per Peque, han posat l'ai al cor a la parròquia d'Esplugues. El domini vigatà, però, ha anat decaient amb el pas dels minuts, i el matx s'ha tornat a equilibrar. Peque ha hagut de retirar-se amb molèsties al taló i ha deixat el lloc a Ignasi, que, com sempre, ha furgat per banda i ha estat un corcó. L'entrada de 'Sua' també ha suposat un plus per a l'equip, ja que al cap de poc d'haver ingressat al camp, i de cap, hauria pogut marcar després d'una centrada magnífica d'Ignasi.

Ja en els últims compassos, l'ingrés de Giggi i Roca ha aportat encara més perill i profunditat, però ha estat 'Sua' de nou qui ha tingut el gol a les botes, però el xut ha marxat pels pèls. També el Can Vidalet ha estirat línies en aquests darrers compassos, i Moha ha dut perill en uns últims minuts en què l'empat semblava penjar d'un fil. Eloi ha vist la segona groga i ha estat expulsat.

Al final, taules sense gols, i el Vic és arà vuitè amb 26 punts. La setmana que ve, també toca desplaçament: el Manresa ens espera al Nou Congost a partir de les 12h. #SomUEVic
Patrocinadors
Col·laboradors