Background Image

Notícies

08.10.2017

Frenats en sec

Article Image
Ironies del futbol, ha estat un exvigatà, David Bauli, qui ha certificat la primera derrota vigatana de la temporada. El davanter ha aprofitat una de les poques ocasions de la 'Monta' per posar en franquícia la victòria per als de Nou Barris.

La primera part només ha tingut un dominador. El Vic ha sortit decidit a posar setge a la porteria de Cocera des del minut u, amb un joc vertical i incisiu que ha foradat des de bon principi la intricada defensa de la Monta. Peque ha foguejat l'enguantat amb dos xuts llunyans, però ha estat Eloi qui ha disposat de les ocasions més clares. La més clamorosa ha nascut de les botes de Fredi, qui l'ha assistit perquè, de primeres, connectés un xut col·locat que ha marxat per un pèl. La Montañesa, mentrestant, restava a l'espera, amb una defensa numantina, però ha mostrat les urpes en una contra llançada fulgurant que Juanpi no ha concretat per ben poc fent lluir Reig. Tots dos equips tenien les consignes ben apreses, però la primera part ha mort sense més novetats.

El gerro d'aigua freda no ha trigat a arribar en la represa. Murri com sempre, Bauli ha pescat una pilota extraviada en una construcció vigatana defectuosa i ha aprofitat per batre Reig. Desencís entre la parròquia vigatana i alegria exultant entre la poblada afició desplaçada des de Nou Barris. Amb el marcador a favor, els del carrer Prosperitat s'han sentit molt còmòdes i han aconseguit el seu propòsit: escurçar el segon temps a base d'interrupcions i pèrdues de temps. Roca ha estat l'home més incisiu, però els vigatans avui no han mostrar la clarividència o la inspiració de Castellar. La roda de canvis no ha sorgit efecte i el pas dels minuts decantava el matx del cantó visitant. Gerard Enrich ha vist la cinquena groga en els últims compassos. Malgrat el descompte de 5' completament justificat, no hem creat prou perill en els dominis de Cócera.

Primera derrota de la temporada davant d'un rival que ha fet la feina justa per endur-se els tres punts. La Montañesa treu el màxim rèdit dels pocs gols que ha marcat : tan sols quatre. Diumenge que ve, també al Municipal, toca fer net de nou i sumar els tres punts contra el Lloret.
Patrocinadors
Col·laboradors