Background Image

Notícies

06.10.2017

Entossudits a sumar de tres en tres

Article Image
Amb la moral pels núvols i en dinàmica ascendent, després d'encadenar dues victòries consecutives, el Vic té aquest diumenge una cita important al Municipal. La Montañesa, un habitual de Tercera Divisió en els últims temps, serà un rival d'alçada amb qui calibrar forces en un duel entre dos equips cridats a ocupar les primeres posicions de l'engraellat.

Tots dos conjunts presenten una trajectòria molt semblant en aquest primer tram de lliga. Els homes entrenats per Tato Burgada i Toni Pérez no van aconseguir sumar els primers punts fins a la jornada 3, contra el Cardedeu a la Bombonera, després d'un decebedor inici amb dues derrotes encaixades. La setmana passada, en el derbi barceloní, els de Nou Barris no passaven de l'empat a zero amb el Jupiter. Precisament, la manca de gol és un dels principals handicaps de la Monta: només han marcat tres gols en cinc partits. Un bagatge mins però al qual en treuen màxim rendiment, ja que tenen set punts. I no és pas que els falti pólvora: homes definitoris com l'exvigatà David Bauli, l'especialista en faltes Fran Bea i la recent incorporació de Baruc Nsue tenen molt qualitat. És per tot això que totes les travesses situen la Montañesa entre els principals candidats a l'ascens.

Per la seva banda, els homes dirigits per Xevi Melero i Rafa Rodríguez sortiran a per totes, amb l'objectiu indefugible de sumar una tercera victòria seguida de prestigi i continuar escalant posicions. Amb tots els efectius disponibles, els vigatans volen tornar a fer gala del seu poder golejador i aprofitar la inèrcia dels últims partits disputats. Els tècnics vigatans són conscients de la dificultat del rival, però saben perfectament que disposen de les armes per contrarrestar-lo i fer-li mal. Clau, ben segur, serà la possessió de la pilota i els espais concedits en un camp tan generós com el Municipal. L'afició no faltarà a la cita i serà un altre element molt important per aconseguir que els tres punts es quedin a casa. En definitiva, un matx total aquest diumenge entre dos aspirants.
Patrocinadors
Col·laboradors