Background Image

Notícies

10.09.2017

Abonats a l'empat

Article Image
2 de 6 punts possibles. No és l'inici de lliga somniat pels aficionats vigatans, sens dubte, però de vegades, quan no pots guanyar davant d'un gran rival, un empat és un mal menor. El Vic ho ha intentat, però s'ha trobat a davant un rival incòmode i determinat a posar les coses difícils des de bon principi.

I això que el partit no podia començar millor per als interessos vigatans. Encara no havien passat dos minuts quan Peque, clarivident, ha vist Fredi lliure de marca a l'interior de l'àrea. Fredi, avui titular, ha tret un xut ajustat al pal impossible per a Luque. L'1 a 0 pujava a l'electrònic i aplanava el camí per als de Xevi Melero i Rafa Rodríguez. El gol encaixat, però, no ha afectat gens ni mica els manresans, que han començat a disposar d'ocasions ben aviat, amb faltes perilloses i especialment amb una jugada personal de Javi López, qui en possible fora de joc enviava la pilota al pal en un u contra u amb Reig. Ha estat la més clara per als de José Solivelles, que han cregut en les seves possibilitats malgrat anar a remolc. El Vic amb prou feines ha aconseguit triangular amb perill prop dels dominis de Luque, però ha marxat al vestidor amb l'avantatge mínim.

A la segona, només d'arrencar, Reig ha hagut de lluir-se de nou davant Javi López, salvant l'empat. A l'altra porteria, Gerard Enrich acaronava el gol amb un xut des de la frontal que marxava per poc. El Manresa insistia per bandes, i el minut 65 una centrada de Brian per banda esquerra era rematada per Manel Sala al segon pal. El gol de Sala ha tingut una rèplica gairebé tan mortífera, amb un xut del davanter que ha acabat al travesser. Mentrestant, l'actuació del senyor German Carrasco continuava castigant amb força els locals, que s'han carregat ràpidament de targetes. Els moviments de banqueta no han sorgit l'efecte desitjat: Roca no ha disposat de pilotes mentre que 'Mia' i Ignasi es barallaven contra una fornida defensa manresana. Els últims minuts han estat anguniosos per als vigatans: David Busquets ha vist la segona groga per protestar, igual que Xevi Melero, i el Manresa ha reclamat fins a dos penals a l'àrea de Reig.

Al final, repartiment de punts amenitzat per un concert de xiulet i una pluja de targetes injustificable. El Vic no ha aconseguit sumar la primera victòria del curs, però continua sumant de mica en mica, segueix invicte, i ja espera amb ganes el proper compromís, el primer a domicili: serà el proper diumenge a Llagostera a les 17h.
Patrocinadors
Col·laboradors