Background Image

Notícies

03.09.2017

Un punt per començar

Article Image
Com bé apuntaven els místers en roda de premsa, l'estrena ha estat marcada per les imprecisions, les interrupcions, la poca continuïtat i la manca de fluidesa en el joc. Els vigatans no s'han sentit mai còmodes al camp i s'han trobat a davant un rival que ha plantat batalla des del minut 1.

Malgrat tot, el matx ha arrencat en positiu per als interessos vigatans. En una incursió magistral d'un inspirat Miki Lopez, l'ex jugador de l'Avià es treia una centrada precisa del barret que, Suárez, alerta i amb la bota afilada, ha rematat a plaer al fons de la xarxa. Era el minut 7 i el partit es posava de cara per als de Rafa Rodríguez i Xevi Melero. Els d'Esplugues, però, lluny d'arronsar-se, han estirat línies i han començat a sovintejar els dominis de Reig. Després d'una falta molt perillosa, refusada per la barrera vigatana, ha arribat la igualada visitant. Un rebot afortunat ha habilitat Raul per batre Reig i posar l'empat abans de la mitja hora. L'últim quart de la primera ha estat angoixant per als vigatans, que han hagut de recórrer a una intervenció providencial de Ramonet per marxar als vestidor amb el marcador igualat.

A la represa, el Vic ha fet un pas endavant decidit per fer-se amb el domini del joc i del marcador. 'Sua' s'ha quedat a la caseta per molèsties lumbars i Eloi ha entrar en el seu lloc. Minuts després també han ingressat Fredi i Ignasi, que han aportat més profunditat i velocitat. No obstant, no ha estat el dia del mig del camp. Només fogonades puntuals de Peque, Gerard Enrich i Fredi han inquietat els dominis d'Olivier. Mentretant, a l'altra àrea, Reig es tornava a lluir després d'una contra del Can Vidalet. Gerard Enrich disposava de la millor ocasió local: li queia una pilota morta al cor de l'àrea, però el seu xut sortia lleugerament desviat. La cosa, però, hauria pogut acabar de mal borràs, si el xut enverinat des de la frontal de Hamza no hagués impactat contra el travesser.

El punt, doncs, no és mal negoci, si bé l'equip no ha desplegat el joc esperat ni pels tècnics ni per l'afició. Diumenge que ve, altre cop al Municipal, rebem el Manresa amb la il·lusió de sumar la primera victòria del curs.
Patrocinadors
Col·laboradors