Background Image

Notícies

30.04.2017

Sense miraments

Article Image
Amb les consignes ben apreses i les armes ben carregades, el Vic ha premut l'accelerador ja d'entrada, sense especular gens ni mica. De fet, tant Peque com Gely haurien pogut foradar la xarxa de Dete ja en el minut 1. El domini vigatà era abassegador i ben aviat s'ha plasmat en l'electrònic. Peque i Roca -avui clarivident com mai- han trenat genialment i han combinat amb Puigdesens, que lliure de marca ha batut Dete amb un xut perfecte. Un minut després, Peque hauria pogut posar més terra de distància, però el porter montcadenc ha blocat bé. En ple astorament dels visitants, encara situant-se a la gespa, Roca ha tornat a treure la vareta màgica i ha assistit de forma exquisita Isma, qui entrant de segona fila, no ha perdonat la segona diana de la tarda. El matx es posava molt de cara, però el San Juan no s'ha rendit en cap moment. Malgrat pedalar a contracorrent, els de José Pinti han despertat i han començat a rondar els dominis de Reig a base de córners i xuts llunyans. La segona part ha arribat oportuna per als interessos vigatans.

A la represa, el guió no ha canviat gaire. Còmode amb l'avantatge, el Vic s'ha replegat esperant la contra mortífera, mentre que el San Juan tocava en zona erma de tres quarts sense inquietar. No obstant, una incursió montcadenca pel carril dret aconseguia el premi anhelat, i Alvaro ajustava el marcador amb un xut a boca de canó. Amb vint-i-cinc minuts per endavant, la parròquia vigatana s'ha apretat el cinturó, però no ha calgut patir gaire. En la jugada immediatament posterior, Peque ha trencat la resistència dels centrals del San Juan amb una galopada formidable i ha donat el gol mig fet a Torné, per deliri dels aficionats. Un cop massa dur per als de La Bombonera, qui han passat de l'esperança al desencís en qüestió de segons. El pas dels minuts i les dimensions del Municipal han passat factura als homes de Pinti, que han acusat la punteria letal dels davanters ausetans.

En els últims compassos, 'Mia' Valls ha posat la cirereta al pastís. Ha pescat una pilota penjada per Roca al cor de l'àrea, s'ha remogut com peix a l'aigua i ha tret un xut imparable que suposava el 4-1 definitiu. Sense temps per a més, el Vic ha deixat la permanència mig emparaulada amb 42 punts. Dissabte que ve (18h), toca buscar una victòria a domicili a Sant Cugat.
Patrocinadors
Col·laboradors