Background Image

Notícies

09.04.2017

Cada segon compta

Article Image
Aquells qui avui hagin volgut endarrerir la seva entrada al Municipal segurament s'hauran perdut l'únic gol de la tarda. Més d'un encara no s'havia assegut a la grada quan 'Mia' Valls ha rematat a plaer al cor de l'àrea petita una centrada milimètrica de Rachid. Un inici immillorable per als vigatans que s'han trobat amb vent a favor a les primers de canvi però que no han cessast de buscar la porteria de Tuscà per mirar d'ampliar l'avantatge. Primer, Roca, després Robert i finalment Peque haurien pogut marcar el gol de la tranquil·litat abans de la mitja hora. El Lloret no inquietava i concedia molts espais on Roca i Peque es sentien còmodes i habilitats per connectar amb Robert i 'Mia' en múltiples ocasions.

A la represa, els d'Edu Urdiales han sortit més decidits a fer un pas endavant i el Vic ha patit durant deu minuts. Peque ha estat a punt de marcar el gol del curs des de camp propi en veure Tuscà avançat però en general les aproximacions han estat més escasses que a la primera. Massa interrupcions han travat el joc constructiu i propositiu dels vigatans que no han pogut donar el cop de gràcia. El Lloret s'ha quedat amb deu homes al 76' per una entrada salvatge a Peque mentre que Reig ha vist la cinquena groga i es perdrà el compromís d'aquí quinze dies a Masnou. Amb el pas dels minuts, els selvatans han anat perdent l'energia i la convicció d'aconseguir la igualada, i ja a les acaballes Puigdesens hauria pogut sentenciar i Rachid ha estat objecte de penal, però l'àrbitre no n'ha volgut saber res.

Els tres punts es quedaven al Municipal i el Vic se'n va de vacances de Setmana Santa amb 39 punts, en novena posició. L'aturada anirà de primera a l'equip, ja que Xevi Melero i Rafa Rodríguez tenen un munt d'efectius tocats o entre cotó fluix. El proper partit serà la Diada de Sant Jordi a Masnou (12h).
Patrocinadors
Col·laboradors