Background Image

Notícies

02.04.2017

Massa elements en contra

Article Image
Ja d'entrada la missió era complicada: a la baixa ja coneguda de Peque, s'hi sumaven Gely i Gerard Enrich. El primer es lesionava en l'entrenament de divendres mentre que el segon no ha acabat de fer net de les molèsties al bessó i reapareixerà, amb tota seguretat, diumenge vinent. Així doncs, un cop més, els misters han hagut d'improvisar per confegir un onze amb Gil i Torné de centrals i Isma i Ivan Palomar al mig del camp.

El filial ha sortit fort i de seguida ha plantat setge a la porteria de Reig amb un cop de cap emmetzinat que ha escopit el travesser. L'embranzida local ha durat ben bé deu minuts, després dels quals els vigatans han igualat les forces i han començat a triangular en zona de tres quarts. Isma i Puigdesens han vist la groga abans de la mitja hora. Passaven els minuts i no aconseguíem inquietar l'àrea de Julian. A l'altra àrea, mentrestant, Ramonet veia un groga també molt discutible. Malgrat tot, els darrers compassos de la primera han estat de domini vigatà: Roca ha tret el canó i ha enviat un xut a la creueta, rebutjat in extremis pel porter. També 'Mia' ha pogut sorprendre Julian des de molt lluny, però l'ocasió més clara l'ha tingut de nou Roca, que s'ha plantat sol a l'àrea petita sense la inspiració per resoldre un gol que semblava cantat. La primera part moria amb una targeta groga per a Torné, preludi tràgic del que passaria més endavant.

La represa ha arrencat amb un penal no xiulat damunt Puigdesens, carregat sense miraments dins l'àrea. Quan més ben posicionats estàvem, ha arribat la primera estocada del matí. Una contra ben llançada pels gironins era rematada per Barry. L'1 a 0 pujava a l'electrònic, amb mitja hora llarga encara per endavant. El gol ens ha ferit i no hem aconseguit tornar el cop immediatament. Els misters han buscat la reacció amb l'entrada de Rachid, però al cap de no-res Torné veia una segona groga molt rigorosa i deixava l'equip amb 10. Amb l'equip cosit a targetes i amb inferioritat numèrica, la remuntada semblava una quimera, però l'equip ha tingut alguna ocasió mal comptada a les botes de Puigdesens. Els últims deu minuts han estat pràcticament un atac-i-gol a l'àrea del filial, sobretot a base de córners. No obstant no hi hagut manera de traspassar la fornida defensa local, avui impecable i implacable durant els noranta minuts. Precisament, al fil del descompte, Gbizie connectava un xut ras i sec ajustat al pal, impossible per a Reig. La sentència ha confirmat la derrota d'un equip que avui ha tingut massa elements en contra. Diumenge que ve, el Lloret visita el Municipal.
Patrocinadors
Col·laboradors