Background Image

Notícies

26.03.2017

Voluntat de ferro

Article Image
Com bé apuntaven els misters en roda de premsa, quan jugues amb el cuer sempre existeix cert perill de donar la feina per feta abans d'hora. El Vic, però, ha sortit amb la lliçó ben apresa i ha començat a crear perill al voltant dels dominis de Solanich. Robert ha tingut la més clara de la primera en un u contra u amb l'enguantat avianenc en el minut 10. Torné, gairebé d'immediat, ha tingut també el gol a la bota. Només havia passat un quart d'hora, i els vigatans ja asfixiaven els berguedans a base de bé. Malgrat tot, amb el pas dels minuts, l'Avià s'ha espolsat una mica la pressió, per bé que el plantejament dels de Xavi Diaz ha estat molt conservador, conscients que una derrota era fatal era per a les seves aspiracions de salvació. La resta de la primera part ha tingut un mateix guió: el Vic ha recuperat el control i la possessió, sense haver de patir al darrere, i gaudint de bones ocasions a botes de Mia i Roca. Ha faltat, però, la inspiració en l'última passada.

La segona part ha començat amb el mateix guió, però l'Avià ho posat l'ai al cor als aficionats vigatans: Max Morell s'ha plantat davant Reig i ha tingut el gol visitant a l'abast. Reig, però, magnífic, ha desbaratat l'ocasió més clara dels avianencs. Quan faltava mitja hora per al final, els misters han decidit moure la banqueta i han introduit Rachid i Ivan Palomar en lloc de Carrascal i Torné. Els canvis han donat un aire nou a les línies atacants i Roca, ben escortat per Rachid, ha començat a dirigir l'orquestra amb visió clarivident. Després d'alguns avisos, ha arribat el desllorigador: Rachid s'ha inventat una jugada del no-res, s'ha desfet del seu defensor amb un barret esplèndid i ha centrat a la perfecció perquè Mia, de cap, acabés amb la resistència avianenca. La ràfega postgol s'ha allargat encara un parell de minuts més: el temps just perquè Roca, pel flanc dret, connectés amb Rachid, qui ha vist Puigdesens lliure de marca. El davanter vigatà ha situat el 2-0 amb un xut col·locat al pal esquerre de Solanich, impossible per al porter de l'Avià.

A partir d'aquí, el partit ha entrat en una fase molt més reposada en què el Vic ha controlat a cor què vols, sense patiments per conservar l'avantatge en l'electrònic. Ja en l'afegit, Roca ha estat a punt de marcar el tercer després d'una assistència de tiralínies de Mia. El Vic ha fet bo el pronòstic i és vuitè amb 36 punts. Diumenge que ve, ens espera el Girona 'B' a Sant Ponç.
Patrocinadors
Col·laboradors