Background Image

Notícies

24.03.2017

Només ens val la victòria

Article Image
El calendari de Primera Catalana avança de forma implacable i crema etapes a marxes forçades. Amb el mes de març a punt de vèncer i només nou jornades per disputar, el Vic rep la visita del cuer. Després de la bona imatge oferta a Andorra, l'equip només pensa a retrobar-se amb la victòria i enfilar l'últim tram de competició amb les màximes garanties i sense haver de passar angúnies. A priori, el rival és dels més assequibles a hores d'ara, ja que els berguedans acumulen ja dotze jornades sense assaborir el triomf. La revolució a la banqueta amb la sortida de Pablo Becerril a favor d'un dels seus assistents, Xavi Diaz, no ha sorgit l'efecte esperat i continuen al pou, amb només 21 punts. Especialment dolorosa va ser la derrota que van encaixar diumenge a casa contra el Tona, rival directe, per 0-3. Malgrat tot, caldrà anar amb peus de plom i no deixar marge per a les sorpreses, ja que els avianencs, ferits de mort, voldran aferrar-se a la salvació amb una victòria a domicili.

El Vic recupera Puigdesens i Gil, després de perdre's el compromís al Principat, però perden Peque durant dues o tres setmanes per la dura entrada que va rebre a la Borda Mateu. El '8' vigatà té un esquinç al turmell.

Els tècnics vigatans són conscients de la importància del matx de diumenge. El Vic haurà d'imposar el seu estil i criteri i mirar de trobar el camí del gol per assegurar tres punts que s'han de quedar a casa, sí o sí. Sense excuses davant un rival tocat, els vigatans faran bé de no abaixara la guàrdia i sumar la setena victòria al Municipal.
Patrocinadors
Col·laboradors