Background Image

Notícies

05.03.2017

TORNEm al bon camí

Article Image
Manresa ha estat testimoni aquest migdia del ressorgiment vigatà. Han hagut de passar vuit llargues jornades perquè el Vic tornés a assaborir la mel de la victòria. En un duel travat i de poques ocasions contra els bagencs, els vigatans han sabut aprofitar la inspiració a la segona part d'un Torné demolidor que ha anotat per partida doble i ha donat tres punts esplèndids a l'equip de Xevi Melero i Rafa Rodríguez.

La primera part ha estat marcada per la manca d'ocasions a ambdues àrees. El joc s'ha concentrat al mig de camp, en una lluita constant per pilotes aèries i sense un dominador clar. Només Peque i Puigdesens, en una magnífica sinergia, han inquietat un parell de vegades els dominis de Roman. El Manresa no aconseguia desplegar-se amb comoditat ni connectar amb Rebollo, el seu home referència a dalt. Malgrat tot, el primer tram de la primera ha estat de color manresà, amb un parell d'escaramusses ben resoltes per Reig i la defensa vigatana.

El guió de la segona ha estat completament diferent: tots dos equips han deixat les precaucions i les mitges tintes al vestidor i han sortit més decidits a buscar la porteria rival. Només d'entrada, Isma ha disposat d'un u contra u molt clar que Roman ha resolt a favor dels bagencs. El setge vigatà a la porteria manresana s'ha allargat ben bé deu minuts, amb una altra bona ocasió de Peque, que ha encanonat a plaer Roman. L'enguantat ha salvat de nou els locals 'in extremis'. Amb les defenses desguarnides, Gerard Enrich ha salvat el gol a l'altra porteria, en l'ocasió més clara dels manresans per avançar-se en l'electrònic. Precisament aquest ha estat el tram de partit en què els dominis de Reig s'han vist més compromesos, però la defensa ha estat impecable i implacable i no ha permès cap més desajust. Amb el pas dels minuts, el Vic ha anat trobant més espais i ha conquerit la zona de tres quarts, amb Isma i Gerard Enrich redoblant-se en funcions ofensives i alhora de cobertura. En una triangulació a l'interior de l'area rival, la pilota arribava a Torné, que ha etzibat un xut ajustat i potent, impossible per a Roman. Corria el minut 83 i el Vic tenia la segona victòria a domicili en franquícia. Els fantasmes dels últims minuts i l'afegit, però, han rondat per la ment de tots els vigatans, que han conjurat qualsevol imprevist d'última hora amb control de pilota i fermesa a darrere. Ja en el descompte, i amb el Manresa abocat a la cerca de l'empat, una pilota a l'espai ha habilitat de nou Torné amb espai per córrer. El bigolejador no ha fallat i ha batut per segona vegada Roman. Eufòria desmesurada en una celebració que ha coincidit amb el xiulet final.

Avui l'equip ha tornat a demostrar un gran ofici i una fe cega en les seves possibilitats. Una autèntica injecció de moral per a uns jugadors que es mereixien tornar a gaudir de la cara més dolça del futbol, després d'haver patit molt revessos a deshora. Diumenge que ve, intentarem perllongar la bona dinàmica i vèncer el Ripollet al Municipal.
Patrocinadors
Col·laboradors