Background Image

Notícies

04.11.2016

Primera meta volant: 3 punts sí o sí

Article Image
3 punts. Només existeix aquesta màxima de cara al matx d'aquest diumenge. Després d'aconseguir un punt in extremis contra l'Avià, toca donar una alegria a l'afició i sumar una victòria balsàmica que cimenti, de nou, una ratxa en positiu. Amb el líder Horta a 9 punts i l'Andorra a 8, cal intentar no deixar de petja el capdavant de la taula.

Amb només dues derrotes encaixades, el Girona 'B' creix jornada rere jornada. Després d'un inici titubejant, l'equip dirigit per Javi Garcia és un planter de jugadors joves però ambiciosos que fa un joc atractiu i sense complexes. Vénen de guanyar per la mínima el Tona i ara mateix sumen un punt més que els vigatans (13). Sense urgències ni pressions per pujar (el Peralada, de Tercera Divisió, actua ara com a filial del primer equip), el Girona 'B' no renuncia a res i vol escalar posicions.

Per sumar la quarta victòria, Xevi Melero i Rafa Rodríguez tindran les baixes segures d'Isma i Mia Valls, encara ranquejants. Per contra, Carrascal podria tornar a la convocatòria i Reig tornarà a la porteria, després de l'absència a última hora contra l'Avià.

L'afició serà un element important en el matx d'aquest diumenge: l'equip necessita el caliu del Municipal per afrontar aquesta primera meta volant de la lliga i unir forces entre tots.
Una victòria insuflaria un plus de moral i confiança a l'onze vigatà.
Patrocinadors
Col·laboradors