Background Image

Notícies

30.05.2016

Rafa Rodríguez i Xavi Melero, nous entrenadors del primer equip del Vic

Article Image
El vigatà Rafa Rodríguez i el campdevanolenc Xavi Melero es faran càrrec de la banqueta del primer equip de la Unió Esportiva de Vic. El duo tècnic, que aquesta temporada havia entrenat el Tona de Primera Catalana, dirigirà el conjunt vigatà almenys durant el curs 2015-2016. La incorporació és immediata i els entrenadors confeccionaran la plantilla i dissenyaran la pretemporada. Dimecres seran presentats oficialment al Municipal de Vic.

Rodríguez i Melero supleixen la baixa del fins ara entrenador vigatà, Albert Cámara, que aquest cap de setmana ha comunicat al club que fitxa pel Granollers de Tercera Divisió. Les converses amb els dos tècnics estaven molt avançades i la Junta les ha tancat amb rapidesa. Tots els detalls, així com els objectius dels nous entrenadors, es donaran a conèixer durant la presentació oficial.

VELLS CONEGUTS
Rodríguez i Melero són vells coneguts de l'afició vigatana. Havien jugat diverses temporades amb el primer equip del Vic, on es van conèixer i van forjar una amistat que han estat capaços de traslladar a les banquetes. De fet, Rodríguez, de 40 anys, es va formar a l'escoleta del Vic i va debutar a l'equip sènior amb només 18 anys. Després d'onze temporades, va penjar les botes per una lesió. Melero, per la seva banda, és un gat vell del futbol català. Amb 44 anys, ha vestit la samarreta blanc-i-vermella i la d'altres equips de Segona B i Tercera, com el Manlleu, l'Olot o el Vilassar de Mar.

Després de retirar-se gairebé al mateix temps, es van estrenar plegats a la banqueta del Santa Eugènia de Berga, a Tercera Catalana. Hi van estar tres temporades i van forjar una parella tècnica que s'ha convertit en tan singular com inseparable. El 2014 el Tona els va fitxar perquè lideressin un projecte ambiciós des de Segona Catalana. Van aconseguir l'ascens a Primera amb tan sols un any i, durant tota aquesta temporada, han treballat per mantenir la categoria. Finalment, han aconseguit més que això i han situat l'equip a la vuitena plaça de la taula. Un currículum fulgurant que ha convençut la Junta de la UE Vic.
Patrocinadors
Col·laboradors