Background Image

Notícies

20.05.2016

Salvats però en volem més!

Article Image
El Municipal acollirà aquest dissabte, en horari inusual (20h), l’últim partit del Vic a casa aquesta temporada. Després d’assegurar-se la permanència a Primera Catalana la jornada anterior, els vigatans voldran brindar una victòria a l’afició contra un Manresa que encara té possibilitats – i moltes – de lluitar per l’ascens a Tercera Divisió.

Amb els deures fets i alliberats de tota pressió, els deixebles de Cámara i Jiménez intentaran barrar el pas dels manresans en la seva persecució per les dues primeres posicions de l’engraellat. La consigna és clara: sumar els sis punts restants en joc per acabar el més amunt possible. Qüestió d’orgull i de prestigi. Els annals de la història (Wikipedia, en la seva versió més actual) s’encarreguen de recollir aquests detalls que, lluny de ser intranscendents, ajuden a confegir el caràcter i l’anomenada dels equips del futbol català. Els tècnics disposaran de tota la plantilla (llevat dels lesionats Ramonet, Isma i Jaume), amb la reaparició de Santanera, que ha purgat durant quatre llargues jornades l’expulsió al camp del Tona. Precisament, Santanera s’estrenava com a golejador en aquesta nova etapa vigatana al camp del Manresa, el març passat, amb un cop de cap que permetia esgarrapar un punt del Nou Congost (1-1).

El Manresa de Dani Andreu ha flirtejat durant tota la temporada amb la zona noble, però sembla que mai no s’ha decidit a acceptar el paper de favorit. A tres punts del líder Vilassar (amb qui empatava a res la setmana passada al Bages) i a només un de La Jonquera, Sants i Horta, els bagencs necessiten la victòria per no despenjar-se definitivament de la cursa. Fins i tot un empat potser els condemnaria a acomiadar-se del somni de l’ascens. És per tot això que s’espera un Manresa amb el ganivet entre les dents i amb tot l’arsenal a punt. Homes com Sergi Soler (11 dianes), Noah Baffoe i Gerard Bordas tenen un instint assassí que plantejarà de ben segur moltes dificultats a la porteria de Reig. Una autèntica prova de foc per a les línies defensives vigatanes, que han demostrat capacitat i solvència durant tot el curs.

Amb les urgències aparcades, el Vic intentarà ser jutge i àrbitre d’aquesta lluita final. Abans de tancar la lliga al camp del descendit Molletense, cal sumar els tres punts davant de l’afició per marxar del Municipal amb bon regust de boca.
Patrocinadors
Col·laboradors